TRÄDGÅRDSBRÖLLOP PÅ ROSENDALS TRÄDGÅRD

Bröllop 2023

Bokning för 2023 öppnar första måndagen i september 2022 med öppet hus och visning. I mitten av augusti 2022 lägger vi ut priser och upplägg för 2023 så att ni hinner läsa på i lugn och ro innan vi öppnar bokningen.

Bröllop under 2022 är fullbokat.
Gällande vinterbröllopspaketet; de flesta helgerna under perioden jan-mars 2022 är fullbokade men skicka gärna förfrågan till brollop@rosendalstradgard.se

Ett bröllop på Rosendals Trädgård kommer att inspirera och förtrolla, en dag som ni och era gäster aldrig kommer att glömma.

Varje lyckligt par ges friheten att utforma sin perfekta dag med vägledning från vår erfarna projektledare. Vi finns till hands för att ge råd och se till att denna speciella dag går smidigt.

Säg ”Ja” framför dina närmaste och käraste i vår Hemliga trädgård, ett rum format av höga, gröna avenbokshäckar eller i ett av våra stora ombonade växthus. En verkligt avslappnad och unik miljö för en minnesvärd dag.

Efter vigsel och brudskål går ni vidare till dukade bord i växthuset där kockarna från Rosendals Trädgård lagat en festlig måltid utifrån de allra bästa biodynamiska och ekologiska råvarorna i säsong. Det går även såklart att enbart förlägga bröllopsmiddagen hos oss.

Efter middagen kan ni sedan dansa in natten i växthuset …

Vi erbjuder även Vinterbröllop och Intimt bröllopspaket, se längre ner på sidan för länkar.