BOKNING & VILLKOR

Bokning & villkor

Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) har vi anpassat vår verksamhet och vidtagit nödvändiga åtgärder som följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringsbeslut. Vi följer såklart den framtida utvecklingen med lyhördhet och vi reserverar oss mot eventuellt nya omständigheter och riktlinjer som beslutats av Folkhälsomyndigheten och regeringen.

Bröllop på Rosendals Trädgård – så här går det till

Läs noga igenom informationen om våra olika bröllopserbjudanden för att se vad som passar just er bäst. Maila bokningsförfrågan med önskan om datum (gärna med några alternativdatum) samt antal gäster till vår projektledare på brollop@rosendalstradgard.se

Vår projektledare kommer sedan att kontakta er för att bekräfta preliminärbokningen. Nu har ni 30 dagar, under den här tiden kan ni boka in en visning av lokalerna. När ni bestämt er betalar ni in en deposition för att bekräfta bokningen.

Bekräftat datum, vad händer nu? 

När ni betalat er deposition och ert datum är bekräftat så bokar vi in tid för möte ca 120 dagar innan ert bröllop äger rum. Här börjar den riktiga planeringen med projektledare och florist. 

Innan och efter detta möte så har ni mail och telefonkontakt med projektledare. 

30 dagar innan ert bröllop bokar vi in ett möte med vinprovning och hovmästare. Vid detta tillfälle har ni bestämt vilken meny ni vill ha så att vi kan matcha viner på bästa sätt, med i detta möte finns den hovmästare som från och med denna dag kommer att vara er kontakt och som också arbetar på ert bröllop. 

Efter detta möte följer kontakten med er hovmästare fram till ert bröllop. 

30 dagar innan bröllopet skickar ni in slutgiltigt antal gäster och ev. specialkost. 

Bokningsvillkor

 

Deposition

En depositionsavgift på 15 000 kr betalas in till Rosendals Trädgård via kassan i kafét eller faktura efter överenskommelse för att bekräfta bokningen.    

Betalas inte depositionsavgiften in är bokningen inte bindande.  

Avbokning

  • Avbokning ska ske skriftligen och kan göras fram till 8 veckor innan bokat datum utan extra kostnad.
  • Sker avbokning mellan 8-4 veckor innan bokat datum debiterar Rosendal 50 % av värdet på bokningen.
  • Vid avbokning mindre än 4 veckor innan bokat datum debiteras 100% av bokningsvärdet.

Justering av gäster

  • Senast 4 veckor innan bröllopet skall beställaren bekräfta antal gäster.
  • Minskning av gästantalet är möjlig med 10 procent fram till 48 timmar innan bokat datum. Därefter debiterar Rosendals Trädgård det fulla bokningsvärdet.
  • Om gästantalet justeras tidigare än 4 veckor innan bokat datum kan det göras med 25 procent av det bokade antalet. Om man önskar justera antalet med mer än 25 procent så förbehåller vi oss rätten att se det som en ny förfrågan och tidigare överenskommen lokal samt kostnader kan komma att justeras.

 

Betalning

  • Hela bokningsvärdet faktureras efter bröllopet.
  • Beställaren ska utge full likvid inom 10 dagar från fakturans datum.

Vi skickar i första hand alla fakturor per mail, och behöver fakturadress för slutfakturan vid bokningstillfället.

 

Provsmakning  

Vi arbetar med skörd från vår trädgård och uteslutande ekologiska råvaror efter säsong. Detta kan medföra vissa förändringar i vår meny. Därför erbjuder vi inte provsmakningar som standard. Men vill ni får en känsla för vår matprofil så bjuder vi gärna på en lunch i trädgårdskaféet.  

Hör av er till er ansvarige eventbokare om ni önskar detta. Vill ni ändå prova menyn; se prislista

I övrigt så hänvisar vi till Visitas villkor.