UPPTÄCK VÅRA LOKALER

Våra lokaler

Antal gäster och möblering i lokalerna kan komma att ändras under rådande omständigheter, vi följer
Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar löpande.

Kafélokalen

I vårt trädgårdskafé har vi bröllopsmiddagar för sällskap upp till 100 personer. Detta är våra mest använda middagslokal vid bröllop.

Träbord och trädgårdsstolar ingår i hyran, i taket finns ljusslingor som tänds på kvällen.

Möjlighet till dans finns i växthuset intill där det är tegelgolv – i övriga växthus är det grus. Kalla kvällar tänder vi kaminen utöver den vanliga lokalvärmen.

Mat- och Odlingsateljén

Mat- och Odlingsateljén ligger i  växthuset ligger i växthuslängan längst bort från trädgårdskaféet. Växthuset är en av våra fördrinks- och vigsellokaler för mindre sällskap. Vi arrangerar även mindre middagar och luncher i detta växthus.

Här ingår runda bord och trädgårdsstolar i hyran och i taket finns ljusslingor. Lokalen är uppvärmd. Längs med ena långsidan i detta växthus sträcker sig en odlingsbädd  – du befinner dig bokstavligen i spenaten.

Det fristående växthuset

Detta är vårt största växthus till ytan. Vi har även större middagar för upp till 150 personer. I denna lokal ingår långbord och bänkar, vid andra önskemål av möbler kan detta hyras in.

Det finns ljusslingor i taket. Lokalen är uppvärmd.

Hemliga Trädgården

I vårt vigselrum har vi normalt vigsel för upp till 150 personer. Det är ett grönt uterum omgärdat av avenbokshäckar som ligger i anslutning till äppelträdgården.

I rummet finns 2 rönnträd planterade invid vigselplatsen. I bakre delen av rummet ställer vi upp ett presentbord.

Vi har bänkar för 120 personer, för större sällskap tillkommer hyra av stolar eller bänkar.

Voljären

Detta är ett litet växthus i den sk. Täppan i nära anslutning till Hemliga Trädgården. Alla brudpar har tillgång till detta växthus under vigseldagen.

Här kan man även ha mindre middagar för sällskap upp till 12 personer. Det går även att ordna mingel i trädgården utanför.

Det finns inte toalett i anslutning till detta växthus, så man får använda toaletterna uppe vid de stora växthusen. El finns, men inte värme, så detta är bara tillgängligt under sommarsäsongen.

Växthuset på fältet

Detta växthus ligger mitt ute i odlingen där våra trädgårdsmästare producerar grönsaker till vårt kök och vedugnsbageri.

I samband med bokat bröllop kan också bröllopsparet få tillgång till detta växthus för fotografering eller som plats för brudföljet innan ceremonin.

Här finns plats för upp till 16 personer. Det finns inte toalett i anslutning till detta växthus, så man får använda toaletterna uppe vid de stora växthusen. Det finns ingen värme eller el i så det är endast tillgängligt under sommarsäsongen.